Today : 11191 Total : 13274306

HOME > 커뮤니티 > 각 국가별 커뮤니티
[MONGOL] хосолмол гэр бүлийн визний талаар
김혜린   11.11.24 3365

1)~Хосолмол соелт гэр бүлийн (F21, F5, иргэншил авсан иргэд) эцэг эхэд олгоддог F1 виз дээд тал нь 2 жил оршин суух эрхтэй байдаг байсан бол  8 сарын 1 нээс эхлэн дээд тал нь 4 жил 10 сар оршин суух эрхтэй болж байгаа юм байна
2)~Хосолмол соелт гэр бүлийн (F21, F5, иргэншил авсан иргэд) эцэг эх хамт F1 визээр оршин суух эрхтэй болно
3)~Эцэг эх ирэх боломжгүй бол авга, 4 үеийн хамаатан (эгч, дүү, авга,нагац болон тэдний хүүхэд)-аас 1 эмэгтэй хүнийг урин F1 визээр оршин суулгах боломжтой болж байгаа юм байна.

 

хуулийн зөвөлгөө(법체계 상담)
การขอทำ วีซ่า E-7
      
인천광역시 남동구 호구포로 220 명진프라자 12층 인천외국인노동자지원센터
TEL:032-431-5757 FAX:032-431-1129
copyright (c) 2009 인천외국인노동자지원센터 all rights reserved